Груповите записвания – възможност за облекчаване на цената за шофьорския курс

Учебен автомобил Dacia Sandero - шофьорски курсове ДобричМного пъти сме доказвали, че сме гъвкави и предлагаме услуги, които не можете да откриете на друго място. Днешната ни публикация е насочена към една възможност /услуга/, която предлагаме – отстъпка от цената на шофьорски курс при групови записвания.

Ние сме напълно наясно, че цената понякога е определяща при взимането на решение за придобиване на шофьорска книжка. Ето поради тази причина създадохме за всички вас възможността за групови записвания на преференциални цени.

Нашето предложение е валидно за всички видове обучения – курсове от кат. B, C, D, M, A, както и курсове за придобиване на професионална компетентност за обществен превоз на товари и пътници /Наредба 41/ – начална квалификация и преквалификация.

Единственото изискване, което имаме към кандидатите, е те да са поне двама. В зависимост от броя на желаещите да се обучават, вие ще получите индивидуална оферта. Важно е да знаете, че този тип оферти се правят само и единствено на място след провеждане на среща-разговор с всички или част от кандидатите.