Йоана Желева

P10100421. Разкажете ни накратко за себе си…
Здравейте. Казвам се Йоана, на 19 години съм, родом от Добрич. В момента живея и уча в Пловдив (моя любим град в България). Уча специалност Маркетинг, като смятам, че не съм сбъркала в избора си и това е точната дисциплина за мен! В свободното си време обичам да уча нови неща, да срещам и опознавам нови позитивни хора, да се занимавам с различни дейности, от които да извличам знание и удоволствие. Старая се да се обогатявам и предизвиквам всеки ден!

2. Кога започнахте Вашия шофьорски курс?
Лятото на 2012 година.

3. Как премина курсът на обучение при нас?
В началото бях доста уплашена и несигурна в себе си – мислех,че никога няма да успея да контролирам машината, наречена „автомобил“. 😀 С течение на времето добих нужните знания за обстановката на пътя, както и опит зад волана. С всеки ден ставах все по-сигурна в себе си и в крайна сметка всичко мина благополучно.

4. Какво Ви е мнението за инструктора?
Митко Колев е много позитивен и останах доволна от отношението му към мен. Въпреки грешките, които допусках по време на курса, той оставаше спокоен и ми обясняваше всичко отново детайлно. Дори мога да кажа, че след като си взех успешно книжката, ми липсваха часовете по кормуване.

5. Какво бихте посъветвали бъдещите кандидат-шофьори?
Да слушат много добре инструктора си – той със сигурност знае повече от тях и може да ги научи на много – стига да се вслушват в съветите му. Също така да си учат листовките, за да не се получават неприятни изненади.