Предимството да бъдеш шофьор

UКолко често Ви се е случвало да закъснеете за работа или среща по вина на бавния градски транспорт? А колко често Ви се е случвало да закъснеете за работа/среща само защото 2 минути преди да стигнете до спирката, автобусът/тролеят са минали през вашата спирка?

Е, време да спестите от вашите нерви и усилия! Вероятно се питате КАК?! Ето го и отговорът!

Време е да се запишете за шофьорски курсове и да сложите край на транспортните мъки! С обучението, което ние предлагаме на нашите кандидат-шофьори, Вие ще придобиете, както теоритични, така и практически знания и умения за управление на Вашия автомобил по пътищата на Република България и извън нея!

Предимствата да бъдеш шофьор
1) Не си зависим от обществен транспорт
2) Бързо и лесно можеш да стигнеш от точка А до точка Б
3) Спестяваш време, а времето е пари
4) Имаш свобода да бъдеш на всякъде по света, по което и да е време от денонощието

Едва ли 4 точки биха обобщили всичките предимства на това да бъдеш шофьор, разбира се това са само малка част от многото…!

С какво сме по-различни от останалите?!
В повечето автошколи обучението е почти еднакво, но ние не сме като всички останали!

Ние предлагаме на нашите курсисти, освен стандартното обучение, също и дистанционно теоритично обучение, което има за цел да подпомогне по-лесното възприемане на теоритичната материя. Към теоритичното обучение има включени обучителни видеа и връзки към други полезни сайтове, които са от важна необходимост за всеки един шофьор.

Освен дистанционното обучение, шофьорските курсове при нас се отличават с обучението на нови автомобили, снабдени с най-новите системи за безопасно и икономично управление и движение по пътищата.

Безопасността на шофьора и пътниците в автомобила е от първостепенно значение!

Запиши се сега! Направи правилния избор!