Шофиране в условията на съвременните български градове

Учебен автомобил Dacia Sandero - шофьорски курсове ДобричДобрич е един от десетте най-големи български града. През последните години в много от тях се наблюдава увеличаване броя на автомобилите, които се движат по родните пътища и това изисква доста често майсторско шофиране и навременно реагиране в различните пътни ситуации.

Въпреки усилията на Община гр.Добрич да подобри пътната инфраструктура, реално проблемите с движението в Добрич остават нерешени. През последните години се наблюдава засилено движение в района на централна градска част (бул. Добруджа, ул. Отец Паисий, бул. 3-ти март, бул. 25-ти септември), което от своя страна прави предвижването ни с автомобил все по-рисково и опасно в тази оживена зона. Често водачите на МПС-та реагират бурно и взимат недостатъчно обмислени решения, което може да доведе до ПТП или смъртен случай. Всеки от тях трябва да запази спокойствие и да спазва правилата за движение по пътищата и да уважаваме всички участници в движението.

Провежданите от нас шофьорски курсове имат за цел да създадат навици у водача как да подхожда към различните ситуации на пътя, как да взима бързи, точни и правилни решения за части от секундата, как да предпазва себе си, своя автомобил и другите участници в движението, как да бъде отговорен шофьор. Също така обучението при нас цели да изгради един синхрон у кандидат-шофьора между педалите, скоростния лост и волана, без когото управлението на един автомобил е невъзможно.

Друга важна част от нашето обучение е атмосферата, в която преминава то. Важно нещо е това да бъдем приятели и да общуваме като такива. Академичността не е наш стил, стараем се да предразположим максимално добре всеки един от кандидатите – да се чувства като у дома с приятели в спокойна творческа атмосфера.

Приятелските отношения, както и взаимното уважение е може би в основата на целия процес на обучение. Ние Ви обещаваме, че ще търсим заедно отговорите на неясните въпроси, ще повтаряме, потретваме и обясняваме неясните неща, ще се учим да взимаме правилните решения, заедно ще открием какво е да бъдеш отговорен водач на МПС.

Избирайки нас, Вие избирате най-доброто!
Направете правилния избор!