4 причини за да си изкараш шофьорска книжка

1. Спестяваш време

Ако пътуването с градския транспорт отнема около тридесет минути, то шофьорската книжка и автомобилът могат да редуцират времето за пътуване до около 50% – тоест да преминете разстоянието от т.А до т.Б само за 15 минути

2. Спестяваш пари

Кой не иска да спести пари? Е, с шофьорската книжка това е възможно, макар сумата да не е голяма. Човек спестява пари, когато преодолява къси и средни разстояния, поради ниската себестойност на пътуването. Също така  щом спестяваме време, значи спестяваме и пари. Извода си правим от поговорката „Времето е пари“.

3. Предимство е, когато кандидатстваш за работна позиция

За много от свободните работни места се изисква за преминат шофьорски курс, т.е. да притежавате свидетелство за управление на МПС от дадена категория. Повечето работодатели желаят техните работници да бъдат мобилни, като често им се предоставя служебен автомобил за извършване на определен вид дейност.

4. Човек става независим от хора, време и място

Където и да сме, когато човек има автомобил и шофьорска книжка, може да бъде мобилен по всяко едно време на денонощието. Става независим от градски транспорт, междуградски транспорт или друг вид придвижване, които не винаги са редовни и не се движат през тъмната част от денонощието. Дори и да сте на 100 километра от вашия дом, из някоя планинска местност (може и гора), при наличие на споменатите горе неща, човек може съвсем спокойно да се прибере у дома.

Ако вече сте решили, че е време да промените част своята автобиография и да добавите нови умения и компетенции, Ви каним да се възползвате от нашите шофьорски курсове в Добрич.