Kакво е бъдещето на листовките – на хартия или таблет?

tablet i hartiqВ началото на 2013г. бяха въведени таблетите, като алтернатива на познатата ни листовка. От Държавната автомобилна инспекция съобщиха, че нововъведението се е наложило поради зачестилите злоупотреби с купуването и продаването на шофьорски книжки.

Какво е бъдещето на класическата листовка?
В курсовете за обучение на кандидат-шофьори все по-голяма част от младите хора предпочитат електронния формат на листовките, докато по-възрастните все още предпочитат хартиения носител.

Какви са предимствата на таблета при провеждането на теоритичен изпит?
Употребата на таблети сред населението се е превърнало в ежедневна дейност. Сред основните причини за избора на таблет при теоритичните изпити са, че човек може да коригира своите отговори, докато при класическите листовки това не е възможно. Веднъж зачеркнеш ли отговора – поправката е невъзможна!
Други считат, че ползването на таблет с такава цел е много лесно и удобно. За тях това е модерният и ефективен начин за удостоверяване на знанията по теория.

С напредване на времето все по-голяма част от кандидатите ще удостоверяват наученото от шофьорските курсове на таблет. Ние предлагаме на нашите курсисти възможността да се обучават на таблет, компютър и дистанционно от вкъщи (онлайн материали + хартиени материали).